PARTNERS

Sinds 1997 verzorgen we uiteenlopende projecten. Dit doen we zelfstandig, maar ook wanneer nodig in samenwerking met partners. Dit zijn allemaal organisaties die, net als wij, kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. Het is een plezier om met deze partners samen te werken!

Hier treft u een greep uit de partners waar wij de afgelopen jaren enthousiaste ervaringen mee hebben.

Forcez

Forcez is een full service reclamebureau. Zij brengen creatieve ideeën en merken tot leven, zowel online, offline als crossmediaal. Dit varieert van actiematige campagnes tot complexe websitetrajecten, al dan niet aangevuld met on- of offline magazines en andere tools. Naast het feit dat het heel prettige mensen zijn om mee samen te werken, beschikken ze over een enorme kennis en visie, en zijn als geen ander in staat mee te denken met hun klant om zo een idee naar een hoger plan te trekken.

Gibbs QRC

Gibbs adviseert en begeleidt organisaties in het optimaal benutten van informatie over klanten en processen. Ze analyseren deze informatie met behulp van econometrische modellen. Deze modellen worden ingezet voor het optimaliseren van marketingstrategieën, het doen van prognoses en het vinden van kostenbesparingen. Door hun ‘beyond-the-box’-denken weten ze oplossingen voor klanten te vinden die blijven verrassen en de verwachtingen overtreffen.

Blinqt

Blinqt is specialist in automatisering van alle uitvoeringstaken binnen het sociaal domein. Naast hun applicatie X-works, waarmee ze het volledige sociaal domein automatiseren, hebben ze de BI-tool X-formation ontwikkeld. Deze tool geeft inzicht in de stand van zaken, die voor gemeenten essentieel is voor het efficiënt uitvoeren van het huidige takenpakket binnen het Sociaal Domein. Samen met Blinqt heeft SCC een oplossing ontwikkeld, waarmee informatie van externe onderzoeken binnen het Sociaal Domein, wordt gekoppeld aan de database van de gemeente. Op die manier wordt interne en extra informatie gebundeld en wordt meer inzicht verworven.

Stroomt

Stroomt is één van de weinige bureaus in Nederland die zich focust op user experience design en interactieontwerp. Het lukt ze ook al jaren om op dat gebied een echte voorloper te zijn. Zij zijn in staat ingewikkelde materie voor klanten toegankelijk en begrijpelijk te maken en dit vervolgens in concrete adviezen om te zetten die zij, desgewenst ook in de praktijk kunnen brengen.

Taalzaken

Taalzaken helpt bij het maken van pakkende teksten, boeiende presentaties en effectieve gesprekken. Dit doen zij in de vorm van training, maar ook coaching, zowel voor groepen als voor individuen. Door heel nauw aan te sluiten op de situatie van de klant, weten ze de juiste vertaalslag naar de gewenste situatie te maken en deze te borgen. Ze beschikken over een arsenaal aan methodieken zodat iedereen op de meest passende manier kan worden ondersteund en dat gebeurt ook nog eens op een prettige manier waarbij ‘samen’werking altijd voorop staat.

Social Pepper

Social Pepper ondersteunt ondernemers met de inzet van socialmedia marketing en de ontwikkeling van websites. Ze helpen het MKB en ZZP’ers door hen te ontzorgen en door hun kennis te vergroten, omdat ze graag de kwaliteit van de online aanwezigheid willen verbeteren. Ze zetten het ‘social’ ook maatschappelijk door. Voor elk nieuw websiteproject doneren ze een bedrag aan een goed doel.