PARTNERS

Sinds 1997 verzorgen we uiteenlopende projecten. Dit doen we zelfstandig, maar ook wanneer nodig in samenwerking met partners. Dit zijn allemaal organisaties die, net als wij, kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. Het is een plezier om met deze partners samen te werken!

Hier treft u een greep uit de partners waar wij de afgelopen jaren enthousiaste ervaringen mee hebben.

Forcez

Forcez is een full service reclamebureau. Zij brengen creatieve ideeën en merken tot leven, zowel online, offline als crossmediaal. Dit varieert van actiematige campagnes tot complexe websitetrajecten, al dan niet aangevuld met on- of offline magazines en andere tools. Naast het feit dat het heel prettige mensen zijn om mee samen te werken, beschikken ze over een enorme kennis en visie, en zijn als geen ander in staat mee te denken met hun klant om zo een idee naar een hoger plan te trekken.

Gibbs QRC

Gibbs adviseert en begeleidt organisaties in het optimaal benutten van informatie over klanten en processen. Ze analyseren deze informatie met behulp van econometrische modellen. Deze modellen worden ingezet voor het optimaliseren van marketingstrategieën, het doen van prognoses en het vinden van kostenbesparingen. Door hun ‘beyond-the-box’-denken weten ze oplossingen voor klanten te vinden die blijven verrassen en de verwachtingen overtreffen.

Stroomt

Stroomt is één van de weinige bureaus in Nederland die zich focust op user experience design en interactieontwerp. Het lukt ze ook al jaren om op dat gebied een echte voorloper te zijn. Zij zijn in staat ingewikkelde materie voor klanten toegankelijk en begrijpelijk te maken en dit vervolgens in concrete adviezen om te zetten die zij, desgewenst ook in de praktijk kunnen brengen.

CityWorks

CityWorks werkt aan mooie binnensteden en centrumgebieden. Ze vertalen de wensen van bewoners en bezoekers in praktisch toepasbare concepten voor winkel- en centrumgebieden en geven een stad op die manier kleur en karakter. Hierbij staan ze stil bij het woon- en leefklimaat, de vrijetijdsbesteding en het imago van een stad of dorp. Ze weten als geen ander de juiste snaar te raken bij alle betrokkenen en zo elk project tot een groot succes te maken.

HS Hospitality Service

HS Hospitality Service houdt zich bezig met optimale klantbeleving. Aan de hand van mysteryshopping geven zij organisaties inzicht in de impact van het gedrag van medewerkers op de klant. Middels training en coaching helpen zij medewerkers zich te ontwikkelen. Dit doen zij op en open en positieve manier die de medewerkers raakt en tot een verbetering leidt.

Taalzaken

Taalzaken helpt bij het maken van pakkende teksten, boeiende presentaties en effectieve gesprekken. Dit doen zij in de vorm van training, maar ook coaching, zowel voor groepen als voor individuen. Door heel nauw aan te sluiten op de situatie van de klant, weten ze de juiste vertaalslag naar de gewenste situatie te maken en deze te borgen. Ze beschikken over een arsenaal aan methodieken zodat iedereen op de meest passende manier kan worden ondersteund en dat gebeurt ook nog eens op een prettige manier waarbij ‘samen’werking altijd voorop staat.

Recht Wel Juristen & Mediators

Recht Wel Juristen & Mediators ondersteunt op het gebied van arbeidsrecht, contracten/overeenkomsten, conflicten, algemene voorwaarden en mediation. Daarnaast adviseren ze zowel in zakelijke als particuliere conflicten. Ze regelen het liever ‘aan de voorkant’ om te voorkomen dat het ‘aan de achterkant’ moet worden opgelost. Maar beide disciplines beheersen ze met advies-, procesdiensten en mediation. Dit doen ze op een recht-door-zee-manier. Als iets op 2 pagina’s geregeld kan worden, dan zullen ze er geen 3 van maken. In welk traject dan ook, ze staan naast de klant, durven negatief te adviseren en zullen altijd het klantbelang voorop stellen.

Social Pepper

Social Pepper ondersteunt ondernemers met de inzet van socialmedia marketing en de ontwikkeling van websites. Ze helpen het MKB en ZZP’ers door hen te ontzorgen en door hun kennis te vergroten, omdat ze graag de kwaliteit van de online aanwezigheid willen verbeteren. Ze zetten het ‘social’ ook maatschappelijk door. Voor elk nieuw websiteproject doneren ze een bedrag aan een goed doel.